youandeamons Femtopat Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2025 #1 Yeni sistem satın aldım. BIOS güncellemek istiyorum fakat rev sürümü nerede yazıyor bulamadım. Anakartın kutusunda bulamadım anakartın sol altında da bulamadım. Rev sürümüne dikkat etmeden herhangi bir rev sürümünün BIOS'unu indirsem uyumlu olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2025
Yeni sistem satın aldım. BIOS güncellemek istiyorum fakat rev sürümü nerede yazıyor bulamadım. Anakartın kutusunda bulamadım anakartın sol altında da bulamadım. Rev sürümüne dikkat etmeden herhangi bir rev sürümünün BIOS'unu indirsem uyumlu olur mu?
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.149 Çözümler 1.038 11 Aralık 2025 #2 Anakartın sol alt tarafında yazar, kutusunda yazar. Farklı revizyona ait BIOS sürümünü kabul etmez. Artı 0 Eksi
KS KS youandeamons Femtopat Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2025 #3 Marix dedi: Anakartın sol alt tarafında yazar, kutusunda yazar. Fark revizyona ait BIOS sürümünü kabul etmez. Genişletmek için tıkla... Sol alt da yazmıyor kutusunda da bulamıyorum. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Anakartın sol alt tarafında yazar, kutusunda yazar. Fark revizyona ait BIOS sürümünü kabul etmez. Genişletmek için tıkla... Sol alt da yazmıyor kutusunda da bulamıyorum.
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.149 Çözümler 1.038 11 Aralık 2025 #4 Yazmama şansı yok, burası. Artı 0 Eksi