M Mert K Yilmaz Femtopat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #1 RAM TEAM T-Force Delta 2x16 5600 CL32 İşlemci Ryzen 5 7600 Bu iki anakart arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden? Gigabyte B650M S2H. MSI Pro B650M-B
Bu iki anakart arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden? Gigabyte B650M S2H. MSI Pro B650M-B
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.333 Çözümler 951 24 Nisan 2024 #2 Neredeyse aynı özelliklere sahipler ucuz olanı alın, şahsi tercihim Gigabyte olurdu.
M Mert K Yilmaz Femtopat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #3 Marix dedi: Neredeyse aynı özelliklere sahipler ucuz olanı alın, şahsi tercihim Gigabyte olurdu. Genişletmek için tıkla... Önerin için teşekkür ederim MSI daha ucuz fakat kalbim nedense Gigabyte'da.
Marix dedi: Neredeyse aynı özelliklere sahipler ucuz olanı alın, şahsi tercihim Gigabyte olurdu. Genişletmek için tıkla... Önerin için teşekkür ederim MSI daha ucuz fakat kalbim nedense Gigabyte'da.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.333 Çözümler 951 24 Nisan 2024 #4 Mert K Yilmaz dedi: Önerin için teşekkür ederim MSI daha ucuz fakat kalbim nedense Gigabyte'da. Genişletmek için tıkla... AM5, DDR5 RAM yönetimi biraz sorunlu, gözlemlediğim kadarıyla Gigabyte anakartlarda bu sorun daha az, o yüzden Gigabyte diyorum.
Mert K Yilmaz dedi: Önerin için teşekkür ederim MSI daha ucuz fakat kalbim nedense Gigabyte'da. Genişletmek için tıkla... AM5, DDR5 RAM yönetimi biraz sorunlu, gözlemlediğim kadarıyla Gigabyte anakartlarda bu sorun daha az, o yüzden Gigabyte diyorum.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #5 Marix dedi: AM5, DDR5 RAM yönetimi biraz sorunlu, gözlemlediğim kadarıyla Gigabyte anakartlarda bu sorun daha az, o yüzden Gigabyte diyorum. Genişletmek için tıkla... Hortlatıyorum konuyu, S2H'a sorunlu diyorlar da bilginiz var mı bu konu hakkında? Alınır mı yoksa bütçe arttırıp düzgün bir şey mi almak lazım?
Marix dedi: AM5, DDR5 RAM yönetimi biraz sorunlu, gözlemlediğim kadarıyla Gigabyte anakartlarda bu sorun daha az, o yüzden Gigabyte diyorum. Genişletmek için tıkla... Hortlatıyorum konuyu, S2H'a sorunlu diyorlar da bilginiz var mı bu konu hakkında? Alınır mı yoksa bütçe arttırıp düzgün bir şey mi almak lazım?