Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform fo...
www.gigabyte.com
Anakartım bu, uyumluluk listesine baktım kesin bir şey bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Çok da bir fark yok aralarında, yavaşça DDR5'e geçiliyor sadece o kadar. Intel genellikle her jenerasyonda (genellikle her yıl CES zamanı) chipset güncelliyor. Soket de 14. nesilde değişecek galiba.
Hocam N/A olmaz demek değil bilgi mevcut değil demek. B660 anakartlar 13. nesil işlemcilerle çalışıyor. BIOS güncellemesi gerekirse de çoğu işlemcide Q-Flash/BIOS Flash özelliği var zaten. En kötüsü eski nesil bir işlemciyle BIOS güncellemesi yapılır.
Hocam N/A olmaz demek değil bilgi mevcut değil demek. B660 anakartlar 13. nesil işlemcilerle çalışıyor. BIOS güncellemesi gerekirse de çoğu işlemcide Q-Flash/BIOS Flash özelliği var zaten. En kötüsü eski nesil bir işlemciyle BIOS güncellemesi yapılır.
Hocam siz yanlış gördünüz galiba O N/A yazan yer işlemcinin GPU'su olup olmadığını gösteriyor. "GPU Info" yazıyor üstünde. İşlemci destekleniyor. BIOS versiyonu F21
Bakın, F serisi işlemcilerde N/A yazıyor çünkü GPU'ları yok. BIOS desteğiyle alakası yok: