Gigabyte B660 Gaming X anakart 13400F ile uyumlu mu?

Hocam siz yanlış gördünüz galiba O N/A yazan yer işlemcinin GPU'su olup olmadığını gösteriyor. "GPU Info" yazıyor üstünde. İşlemci destekleniyor. BIOS versiyonu F21

Vallahi bende şimdi gördüm! Düzeltme için teşekkürler, konu sahibi arkadaş hakkını helal et.

Hocam siz yanlış gördünüz galiba o n/a yazan yer işlemcinin GPU'su olup olmadığını gösteriyor. "GPU ınfo" yazıyor üstünde. İşlemci destekleniyor. BIOS versiyonu F21.

BIOS güncelleyip sorunsuz kullanabiliyorum o zaman sağ olun hocam içimi rahatlattınız @purrito

Vallahi bende şimdi gördüm! düzeltme için teşekkürler, konu sahibi arkadaş hakkını helal et.

Bende öyle sanıyor gibiydim emin olmak için o yüzden konu açtım hocam helal olsun @Adem Ali Karakavak.

Bir arkadaşa sorduğuma göre BIOS güncellemesi olmadan kutudan çıkar çıkmaz kullanabiliyorsunuz ama siz yine de anakartın sitesinden uygun BIOS güncellemelerini yaparsınız.

Anakart elimde işlemciyi şubat'ta alacağım bakacağım artık flash BIOS özelliği var görüntü vermezse güncelleyip denerim. @purrito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…