Gigabyte B660M DS3H anakart çizildi

KobraTR351

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
Corsair 3200 MHz
İşlemci
İ5 12400F
Merhaba, Realtek PCI Family Controller olmadığı için birkaç kez format attım; ancak düzelmedi.

BIOS pilini çıkartmak için ekran kartını çıkartmam gerekiyordu.

Tornavida ile ittireyim dedim, anakartı çizdim.

Otomatik onarıma geçti ancak hata verdi.

Bir sıkıntı yaşanır mı?

Anakart: Gigabyte B660M DS3H.

Dosya Ekleri

• 20251029_125108.jpg
    169,3 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleyen: Moderatör:

Devre Yollar hasar görmüş. Bazı çalışmayan donanımlar olabilir. Garantisi var ise geçmiş olsun kullanıcı hatası sonuçta. Fakat yine de bir kontrol etmek lazım. Sadece bakmakla değil test de edilmesi gerek. Yüksek ihtimalle çalışmaz. Çalışsa da ileride sıkıntı yaratabilir. Sağ daki zaten fotoğrafta zor görünürdü. Soldakini kaçırmışım bir ara gözüme görünmedi değil tabi.

Teşekkür ederim bilgi için. Garantisi maalesef bitti. Yaptırmam mı iyi olur yoksa yenisini almak mı? Alırsam anakart ne önersiniz?

Teşekkür ederim bilgi için. Garantisi maalesef bitti. Yaptırmam mı iyi olur yoksa yenisini almak mı? Alırsam anakart ne önersiniz?
Zor bir tamir değil. Yol atılacak tekrardan sadece. Ama ne kadara tamir eder orası değişir. Uyguna yapar ve işçiliği iyi olursa kullanmaya devam edebilirsin. Ama zaten eğer sistem yükseltmeyi düşünüyorsan işlemci gibi anakart değişimi yapmak daha iyi olur. Ama bu şekilde satarsan da pek bir para etmez. Garantisinin bitmesinin bir önemi yok zaten. Kullanıcı hatası olduğu için ücret karşılığı yapalardı oda iyi para alırlardı. Tekrar konu açman lazım anakart önerisi vs için. Açarken sistemini de yazarsan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Düzenleme
Mesaj gitmemiş garip şekilde Normalde 6 gibi falan atmıştım mesajı. Mesaj kalmış fakat göndermemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…