GIGABYTE B850 AORUS ELITE vs ASUS TUF GAMING B850-PLUS vs MSI X870 GAMING PLUS

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Nasipse 1-2 haftaya sistem toplayacağım. İşlemci 9700X, GPU 5070 Ti olacak. Bu üç anakarttan hangisini almak daha mantıklı? Alacağım zaman diliminde Prime day biteceği için TUF olanın çok bir fiyat avantajı olmayacak onu belirteyim.

Gaming Plus'u ele direk.
STRIX B850 F 13500 Amazon'da indirim bitse de 14500'e filan dusuyor vatan da indirimde, belki biraz daha cikarsan 15000e Carbon X670E var. Ben bu ikisi arasindayim, kararsizim. Carbon'dan memnun genelde insanlar.

Vatan da arada geceleri 8-10 % indirim oluyor.

Dostum sende en pahalı olanları bulmuşsun.
B850 Aorus fiyatına, X870 Aorus var:
Ama bence hazır indirme girişken Amazon Prime ile bunu al geç:
Bu arada kullandığın kasa nedir? E-ATX uyumluluğu varmı?

Hocam dediğim gibi alacağım tarihlerde prime day bitmiş olacak. O yüzden indirimsiz hallerini baz alıyorum.

X870 in fiyatı iyiymiş ama.

Hocam dediğim gibi alacağım tarihlerde prime day bitmiş olacak. O yüzden indirimsiz hallerini baz alıyorum.

X870 in fiyatı iyiymiş ama.
Evet X870 Aorus güzel, zaten AM5 platformunda bence en iyi Kartlar Aorus serisi kartlar, marka olarak ise Gigabyte ve ASrock kartları en güzelleri.
Tebilon'da pek fiyat oynaması olmuyor o yüzden onu rahatça alırsın muhtemelen.
Alternatif olarak bunada bakabilirsin:
Satıcı olan "ramaznmutllu" iyi bir satıcıdır için rahat olsun, yinede için rahat etmezse ASrock yetkili satıcısı olan Pckolik.com'da 13k'ya satılıyor ama zaten 13k verirsen Aorus daha mantıklı, hem Tabilon'da Gigabyte yetkili satıcısı.

Büyük ihtimalle aorusu alırım fiyatı gayet güzel çünkü. Teşekkür ediyorum.

Bu arada yeni gördüm. Kasayı Corsair frame 4000d rs ARGB alacağım. E-ATX desteği var diye biliyorum.

Büyük ihtimalle aorusu alırım fiyatı gayet güzel çünkü. Teşekkür ediyorum.

Bu arada yeni gördüm. Kasayı Corsair frame 4000d rs ARGB alacağım. E-ATX desteği var diye biliyorum.
Evet E-ATX var ama attığım her iki x870'de düz ATX, ilk attığım X670E olan E-ATX'ti ondan dedim.
E-ATX olanların sonunda E yazıyor zaten.

Evet E-ATX var ama attığım her iki x870'de düz ATX, ilk attığım X670E olan E-ATX'ti ondan dedim.
E-ATX olanların sonunda E yazıyor zaten.
Hocam sonundaki E harfi Extreme anlamına geliyor. Gen 5 Ssd, PCIe 5 gpu yuvası oluyor 670 serisinin Extreme’lerinde. Normal ATX anakart attığınız model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…