Gigabyte B850 Eagle Ice modeli pişmanlık mı ?

Drknes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi forumlar.

Az önce Gigabyte B850 Eagle Ice modelini satın aldım; fakat B850 AORUS ELITE WIFI7 ICE modeli de aldıktan sonra kafamı çok karıştırdı. Acaba geri iade edip 800 TL farkla AORUS Elite modeline mi geçsem? Açıkçası Wi-Fi benim için önemli değil ama yine de Eagle Ice modelini aldıktan sonra ileride pişman olur muyum diye düşünmüyor değilim.

Sizce doğru bir seçim mi yapmışım? Eagle Ice modelini 9.200 TL’ye aldım.

Yeni sisteminiz şimdiden hayırlı olsun.

Hocam şimdi açıkçası, 9.200 TL’lik bir harcama yapmışken, aradaki 800 TL’lik fark için AORUS Elite modeline geçmek teknik ve ekonomik açıdan çok daha mantıklı olur.

Eagle serisi Gigabyte’ın giriş-orta segmentini temsil ederken, AORUS serisi daha üstün VRM yapısı, daha iyi soğutma blokları ve daha kaliteli devre elemanları sunuyor genel olarak.

Wi-Fi 7 özelliğini kullanmasanız dahi kartın yapısal kalitesi, estetiği ve ilerideki ikinci el satış değeri düşünüldüğünde bu cüzi farkı verip üst modele geçmek sizi uzun vadede daha memnun eder.

Yeni sisteminiz şimdiden hayırlı olsun.

Hocam şimdi açıkçası, 9.200 TL'lik bir harcama yapmışken, aradaki 800 TL'lik fark için Aorus Elite modeline geçmek teknik ve ekonomik açıdan çok daha mantıklı olur.

Eagle serisi Gigabyte'ın giriş-orta segmentini temsil ederken, Aorus serisi daha üstün VRM yapısı, daha iyi soğutma blokları ve daha kaliteli devre elemanları sunuyor genel olarak.

Wi-Fi 7 özelliğini kullanmasanız dahi kartın yapısal kalitesi, estetiği ve ilerideki ikinci el satış değeri düşünüldüğünde bu cüzi farkı verip üst modele geçmek sizi uzun vadede daha memnun eder.

Merhaba öncellikle cevabınız için çok teşekkür ederim okuduktan sonra hemen iade talebinde bulundum zaten bahsettiğim gibi içime çok sinemedi maalesef peki belirttiğiniz gibi direkt B850M Aorus elit modelini mi alıyim yoksa farklı bir öneriniz var mı beyaz bir anakart istiyorum kücüklüğümden beri beyaz sistem hayalimdi 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı