Hoca AMD tarafıda yavaş yavaş düşmeye başladıAMD anakart aldığım dönemde İntel anakartların teker teker düşmesi artık güldürmeye başladı. Anakart alacağım demem gerekiyormuş. Sanırım benim şansım indirim yaptırıyor.
O anakart zaten 4-5 ay önce 7k civarıydı gereksiz yükseldi ama dediğin gibi 2-3 hafta içinde muhtemelen yine 7k bandına düşecek gibi duruyor.@Iwatani Naofumi, öyle valla.Ben aldım şimdi daha da düşerler. GIGABYTE B650 GAMING X AX V2 anakartı cashback ile 8K'ya aldım. Haftaya "7K oldu!" konusunu görürüz.
Ah birde o vardı evet, "Türkiye olduğu için" %100 zam alır zaten.@Iwatani Naofumi, yılbaşından sonra Türkiye'de zam yer diye çok korkutuyor.
Sırf bu zam yeme riskinden daha fazla beklemedim. Yeni yılda fiyatların artacağını %100'e yakın ihtimalle kesin gözüyle bakıyorum. Güncel kriz durumları, Türkiye'deki vergiler, satıcıların fırsatçılığı derken düşmez gibi.Ah birde o vardı evet, "Türkiye olduğu için" %100 zam alır zaten.
Zaten en son masaüstü bilgisayarlar için bir vergi muhabbeti vardı.
Şahsen verdiğiniz kararın doğru bir karar olduğunu düşünüyorum, ben olsam bende aynısını yapardım.Sırf bu zam yeme riskinden daha fazla beklemedim. Yeni yılda fiyatların artacağını %100'e yakın ihtimalle kesin gözüyle bakıyorum. Güncel kriz durumları, Türkiye'deki vergiler, satıcıların fırsatçılığı derken düşmez gibi.