Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.920 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 25 Ağustos 2022 #11 Ajan_47 dedi: Save edin. Genişletmek için tıkla... Save ettim. Burada evet dedim yeniden başlattım olmadı.
Ajan_47 dedi: Save edin. Genişletmek için tıkla... Save ettim. Burada evet dedim yeniden başlattım olmadı.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ağustos 2022 #12 Leon Dayı dedi: Save ettim. Burada evet dedim yeniden başlattım olmadı. Eki Görüntüle 1495761 Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarından Full Screen Logo Show ayarı olması lazım onu Enabled yapın.
Leon Dayı dedi: Save ettim. Burada evet dedim yeniden başlattım olmadı. Eki Görüntüle 1495761 Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarından Full Screen Logo Show ayarı olması lazım onu Enabled yapın.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.920 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 25 Ağustos 2022 #13 Ajan_47 dedi: BIOS ayarlarından Full Screen Logo Show ayarı olması lazım onu Enabled yapın. Genişletmek için tıkla... Tamam hemen bakıyorum. Ajan_47 dedi: BIOS ayarlarından Full Screen Logo Show ayarı olması lazım onu Enabled yapın. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek yok, bulamadım.
Ajan_47 dedi: BIOS ayarlarından Full Screen Logo Show ayarı olması lazım onu Enabled yapın. Genişletmek için tıkla... Tamam hemen bakıyorum. Ajan_47 dedi: BIOS ayarlarından Full Screen Logo Show ayarı olması lazım onu Enabled yapın. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek yok, bulamadım.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ağustos 2022 #14 Leon Dayı dedi: Tamam hemen bakıyorum. Öyle bir seçenek yok, bulamadım. Genişletmek için tıkla... O zaman FaceWizard da doğru işlem yapılmamıştır.
Leon Dayı dedi: Tamam hemen bakıyorum. Öyle bir seçenek yok, bulamadım. Genişletmek için tıkla... O zaman FaceWizard da doğru işlem yapılmamıştır.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.920 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 25 Ağustos 2022 #15 Ajan_47 dedi: O zaman FaceWizard da doğru işlem yapılmamıştır. Genişletmek için tıkla... Load kısımdan dosyayı seçtim ardından save ile aynı dosyayı seçerek kaydet dedim doğru değil mi?
Ajan_47 dedi: O zaman FaceWizard da doğru işlem yapılmamıştır. Genişletmek için tıkla... Load kısımdan dosyayı seçtim ardından save ile aynı dosyayı seçerek kaydet dedim doğru değil mi?
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Ağustos 2022 #16 Leon Dayı dedi: Load kısımdan dosyayı seçtim ardından save ile aynı dosyayı seçerek kaydet dedim doğru değil mi? Genişletmek için tıkla... Load Image kısmından resmi seçin. Sonra Save edin. Ondan sonra Auto tuşuna tıklayın.
Leon Dayı dedi: Load kısımdan dosyayı seçtim ardından save ile aynı dosyayı seçerek kaydet dedim doğru değil mi? Genişletmek için tıkla... Load Image kısmından resmi seçin. Sonra Save edin. Ondan sonra Auto tuşuna tıklayın.