tur Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2014 #1 Gigabyte z77 ds3h anakartım var ancak password changer(şifre kırıcı) yada pardus live gibi işletim sistemlerini çalıştıramıyorum secure boot özelliğini kapattığım halde olmadı. Kaçırdığım bir şey mi var... (not : Bios güncellenlendi) Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2014
Gigabyte z77 ds3h anakartım var ancak password changer(şifre kırıcı) yada pardus live gibi işletim sistemlerini çalıştıramıyorum secure boot özelliğini kapattığım halde olmadı. Kaçırdığım bir şey mi var... (not : Bios güncellenlendi)
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 16 Haziran 2014 #2 Önyükleme modunu Legacy olarak değiştirdin mi?
tur Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2014 #3 galiba oldu live os yarında kde kurulumu deneyeyim bakalım storage boot option da legacy olmalı galiba Son düzenleme: 17 Haziran 2014
galiba oldu live os yarında kde kurulumu deneyeyim bakalım storage boot option da legacy olmalı galiba