Gigabyte BIOS Update "BIOS ID check error " hatası

kerkuki16

Decapat
Yeni sistemin BIOS'unu güncellemeye çalışırken BIOS ID check error hatası alıyorum. Mevcut sürüm F50. F51 denerken aynı hatayı aldım. F60E'yi denerken de aynı şekilde. Yardımcı olur musunuz?

Biraz balıklama atlayacağım fakat rev numarasının doğru olduğundan emin misiniz? Ya da Wi-Fi ile Wi-Fi'siz model ayrımı doğru yaptığınızdan emin misiniz?

Biraz balıklama atlayacağım fakat rev numarasının doğru olduğundan emin misiniz? Ya da Wi-Fi ile Wi-Fi'siz model ayrımı doğru yaptığınızdan emin misiniz?

Rev numarası hakkında bilgim yok maalesef. Wi-Fi ayrımı ile ilgili de herhangi bir ayar yapmadım. Montajlayıp BIOS'a girdim direkt.

Rev numarası hakkında bilgim yok maalesef. Wi-Fi ayrımı ile ilgili de herhangi bir ayar yapmadım. Montajlayıp BIOS'a girdim direkt.

Anakartınızın model numarası üzerinde rev numarası yazar rev 1.0 olabilir rev 1.1 olabilir.

Ben kendim Wi-Fi modelinin BIOS'unu yüklemeye çalışmıştım aynı anakart ne fark eder şeklinde fakat olmadı.

Ve USB belleğinizin BIOS dosyasını görmesi için fat 32 olması lazım.

Yazılım üzerindense kendimde otomatik indirip kuramadım bunun sebebini bilmiyorum.

İnternete bağlı olmam gerekiyor mu peki güncelleme esnasında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…