xianpw Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 666 5 Ekim 2021 #1 Hocam benim de anakartım Gigabyte BIOS'a hangi tuşla eriştin?
Çözüm metotreksat 5 Ekim 2021 xianpw dedi: Hocam benim de anakartım Gigabyte nasıl BIOS'a eriştin? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlat ve Delete tuşuna ardı ardına bas.
xianpw dedi: Hocam benim de anakartım Gigabyte nasıl BIOS'a eriştin? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlat ve Delete tuşuna ardı ardına bas.
metotreksat Picopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 105 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek intörn doktor 5 Ekim 2021 #2 xianpw dedi: Hocam benim de anakartım Gigabyte nasıl BIOS'a eriştin? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlat ve Delete tuşuna ardı ardına bas. Artı 0 Eksi Çözüm
xianpw dedi: Hocam benim de anakartım Gigabyte nasıl BIOS'a eriştin? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlat ve Delete tuşuna ardı ardına bas.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 5 Ekim 2021 #3 Pause tuşuna basarsan tüm tuşları görebilirsin. BIOS'a girmek için delete tuşunu kullan. Artı 0 Eksi