FlyGrdd Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #1 Gigabyte BIOS'tan F10 basmama rağmen çıkmıyor. Dosya Ekleri IMG_3303.jpeg 269,1 KB · Görüntüleme: 51
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.347 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #2 FlyGrdd dedi: Gigabyte BIOS'tan F10 basmama rağmen çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Save exit kısmından kaydedip çıkmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
FlyGrdd dedi: Gigabyte BIOS'tan F10 basmama rağmen çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Save exit kısmından kaydedip çıkmayı denediniz mi?
KS KS FlyGrdd Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #3 Einstein dedi: Save exit kısmından kaydedip çıkmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, yapıyorum tekrar bu ekran ile karşılaşıyorum. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Save exit kısmından kaydedip çıkmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, yapıyorum tekrar bu ekran ile karşılaşıyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.347 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #4 FlyGrdd dedi: Evet, yapıyorum tekrar bu ekran ile karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... F2 ile Advanced moda girip boot kısmını atar mısın? Artı 0 Eksi
FlyGrdd dedi: Evet, yapıyorum tekrar bu ekran ile karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... F2 ile Advanced moda girip boot kısmını atar mısın?
KS KS FlyGrdd Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #5 Einstein dedi: F2 ile Advanced moda girip boot kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Güvenli modu nasıl açacağız klavyeden tuşu nedir Artı 0 Eksi
Einstein dedi: F2 ile Advanced moda girip boot kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Güvenli modu nasıl açacağız klavyeden tuşu nedir
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.347 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #6 FlyGrdd dedi: Güvenli modu nasıl açacağız klavyeden tuşu nedir? Genişletmek için tıkla... BIOS'a girdikten sonra F2 tuşu ile Advanced moda girip boot kısmını atın. Artı 0 Eksi
FlyGrdd dedi: Güvenli modu nasıl açacağız klavyeden tuşu nedir? Genişletmek için tıkla... BIOS'a girdikten sonra F2 tuşu ile Advanced moda girip boot kısmını atın.
KS KS FlyGrdd Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #7 Einstein dedi: BIOS'a girdikten sonra F2 tuşu ile Advanced moda girip boot kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atamıyorum ama o ekrana geldim CSM desteği pasif şu an. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: BIOS'a girdikten sonra F2 tuşu ile Advanced moda girip boot kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atamıyorum ama o ekrana geldim CSM desteği pasif şu an.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.347 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #8 FlyGrdd dedi: Fotoğraf atamıyorum ama o ekrana geldim CSM desteği pasif şu an. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atmanız lazım. Artı 0 Eksi
FlyGrdd dedi: Fotoğraf atamıyorum ama o ekrana geldim CSM desteği pasif şu an. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atmanız lazım.
KS KS FlyGrdd Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #9 Einstein dedi: fotoğraf atmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Buyur hocam. Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.347 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #10 FlyGrdd dedi: Buyur hocam. Genişletmek için tıkla... Durup dururken mi böyle oldu? Artı 0 Eksi