T TheFiendd Femtopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 Aldığım hazır sistemin ilk açılışında bu ekranda takılı kaldım, ne yapmam gerekiyor nerede hata yapıyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2024
Aldığım hazır sistemin ilk açılışında bu ekranda takılı kaldım, ne yapmam gerekiyor nerede hata yapıyorum?
Enlightened Decapat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 558 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #2 Freedos mu ? FreeDOS ise USB ile Windows kurmanız lazım. İnternette videoları bulunuyor. Artı 0 Eksi
ewentus Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 69 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #3 büyük ihtimalle yüklü bir işletim sistemi yok. windows kurulması gerekiyor Artı 0 Eksi
DrakeN_06 Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi 23 Ağustos 2024 #4 Enlightened dedi: Freedos mu ? FreeDOS ise USB ile Windows kurmanız lazım. İnternette videoları bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde kolayca yapabilirsin. Sistemi aldığın sayfada işletim sistemi yerinde frredos yazıyor büyük ihtimalle. Ordan bakabilirsin Artı 0 Eksi
Enlightened dedi: Freedos mu ? FreeDOS ise USB ile Windows kurmanız lazım. İnternette videoları bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde kolayca yapabilirsin. Sistemi aldığın sayfada işletim sistemi yerinde frredos yazıyor büyük ihtimalle. Ordan bakabilirsin