Yusuf ProR Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #1 Tatlı ve güzel gibi ama 3 fanlı ekran kartı takacağım sığar mı? Ve daha sonra yükseltme falan yaparkende kullanabileceğim bir kasa mı merak ediyorum. GIGABYTE C201 PANORAMIC Tempered Glass USB 3.0 mATX Tower Bilgisayar Kasasi | ITOPYA GIGABYTE C201 PANORAMIC Tempered Glass USB 3.0 mATX Tower Bilgisayar Kasasi En iyi fiyat seçenekleri ile GB-C201P ITOPYA'da www.itopya.com Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2025
Tatlı ve güzel gibi ama 3 fanlı ekran kartı takacağım sığar mı? Ve daha sonra yükseltme falan yaparkende kullanabileceğim bir kasa mı merak ediyorum. GIGABYTE C201 PANORAMIC Tempered Glass USB 3.0 mATX Tower Bilgisayar Kasasi | ITOPYA GIGABYTE C201 PANORAMIC Tempered Glass USB 3.0 mATX Tower Bilgisayar Kasasi En iyi fiyat seçenekleri ile GB-C201P ITOPYA'da www.itopya.com
import antigravity Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #2 Ben bunun Phanteks'ini 5E aldim. Guzel kasa bence. 3 fanli ne takacaksan olcusune bak maksimum destekledigi GPU uzunlugu 410 yazmis.
Ben bunun Phanteks'ini 5E aldim. Guzel kasa bence. 3 fanli ne takacaksan olcusune bak maksimum destekledigi GPU uzunlugu 410 yazmis.
Ahmet hmz Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #3 Yusuf ProR dedi: Tatlı ve güzel gibi ama 3 fanlı ekran kartı takacağım sığar mı? Ve daha sonra yükseltme falan yaparkende kullanabileceğim bir kasa mı merak ediyorum. GIGABYTE C201 PANORAMIC Tempered Glass USB 3.0 mATX Tower Bilgisayar Kasasi | ITOPYA GIGABYTE C201 PANORAMIC Tempered Glass USB 3.0 mATX Tower Bilgisayar Kasasi En iyi fiyat seçenekleri ile GB-C201P ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Beyaz modelini alacağım reis güzel küçük kompakt bir kasa sevdim bunun gibi kasa fazla yok
Yusuf ProR dedi: Tatlı ve güzel gibi ama 3 fanlı ekran kartı takacağım sığar mı? Ve daha sonra yükseltme falan yaparkende kullanabileceğim bir kasa mı merak ediyorum. GIGABYTE C201 PANORAMIC Tempered Glass USB 3.0 mATX Tower Bilgisayar Kasasi | ITOPYA GIGABYTE C201 PANORAMIC Tempered Glass USB 3.0 mATX Tower Bilgisayar Kasasi En iyi fiyat seçenekleri ile GB-C201P ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Beyaz modelini alacağım reis güzel küçük kompakt bir kasa sevdim bunun gibi kasa fazla yok