Gigabyte eagle RTX 3070 alınır mı?

Rewee

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde Palit Gaming Pro'ya da PNY alacaktım ama şu an stoklarda yok varsa bile gereğinden fazla fiyatta. Gigabyte eagle modelini buldum ama bu model için sorunlu ısınan bir model diyorlar pişman olursun diyorlar sizce alınır mı? Yoksa Palit Gaming Pro'ya da PNY markalarininkini beklemeli miyim? Gigabyte eagle modelinin fiyatı şu an 12400TL.

Arkadaşlar normalde Palit Gaming Pro'ya da PNY alacaktım ama şu an stoklarda yok varsa bile gereğinden fazla fiyatta. Gigabyte eagle modelini buldum ama bu model için sorunlu ısınan bir model diyorlar pişman olursun diyorlar sizce alınır mı? Yoksa Palit Gaming Pro'ya da PNY markalarininkini beklemeli miyim? Gigabyte eagle modelinin fiyatı şu an 12400TL.
Oynayacağın oyunlara bağlı

12000 civarına indirimde 3070 Ti ler düşüyor. 3070 için 12400 yüksek fiyat.

Fiyatını beğenmedim, 13K'ya sıfır MSI RX 6800 Gaming X Trio satıyorlar. Düz 3070'in Eagle modeli için yüksek bir rakam bu, ikinci elde 3070 Ti hatta 3080 bile kovalanabilir.
2.elde 3080Ti'ler 11500 civarına kadar düştü hocam.

Sadece oyun oynayan biri iseniz bunu almalısınız:

Hocam 2. El alma şansım yok maalesef yaşadığım yerde satan yok ve şehir dışına çıkamam. Mecbur sıfır alacağım şimdi bekleyin mi diyorsunuz

Hocam 2. El alma şansım yok maalesef yaşadığım yerde satan yok ve şehir dışına çıkamam. Mecbur sıfır alacağım şimdi bekleyin mi diyorsunuz
Attığım kartı alın hocam.
Sadece oyun oynayan biri iseniz bunu almalısınız:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı