Gigabyte eagle RTX 3070 alınır mı?

Sadece oyun oynayan biri iseniz bunu almalısınız:

Hocam nvida alicam

Hocam NVIDIA alacağım

AMD düşünmüyorum

Eagle modellerde bellek sıcaklığı sorunu var diyorlar bilginiz olsun.
Hocam formlarda onu bende gördüm ama öyle bir şey yok diyenlerde var ben şimdi ne yapmalıyım beklemelimiyim palit yada pny icin

Hocam 2. El alma şansım yok maalesef yaşadığım yerde satan yok ve şehir dışına çıkamam. Mecbur sıfır alacağım şimdi bekleyin mi diyorsunuz

İlla sıfır alacağım diyorsan en azından 3070 Ti indirimi kovala. Düz 3070 için bu paralar çok aynı fiyata RX 6800 tokatlarken ve 16 GB VRAM'e sahipken. 3070 Ti mükemmel bir kart değil ama en azından o fiyatı daha çok hak eder.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlla sıfır alacağım diyorsan en azından 3070 Ti indirimi kovala. Düz 3070 için bu paralar çok aynı fiyata RX 6800 tokatlarken ve 16 GB VRAM'e sahipken. 3070 Ti mükemmel bir kart değil ama en azından o fiyatı daha çok hak eder.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ozmn bekliycem ama yılbaşından sonrada zam gelicek diyorlar bu ay bitmeden almaliyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı