Gigabyte Eagle RX 6600 XT vs XFX RX 6600 XT

Prime Ghost

Hectopat
Daha fazla  
@Mustafa.Kaan @PROTECTQ
Bulduğum Gigabyte kart, içi açılıp bakımları yapılmış kart 6500 TL, bir tane daha kart buldum XFX 2 fanlı RX 6600 XT içi açılmamış kart 6900 TL.
Bu ikisi arasında kaldım. Hangisini alayım sizce?
PG ile alacağım.

(XFX 25dk sıcaklıkta 63 derece yüzde 70 fan hızıyla. Gigabyte sahibi bu akşam FurMark atacak.)

Ben olsam XFX'i alır geçerdim. Tabii coil whine olamamak şartı ile. Eğer ileride daha fazla ısınırsa bakımınızı kendiniz yaparsınız veya yaptırırsınız. Benim içim daha rahat ederdi.

Vay canına ilk defa böyle bir şeye şahit oldum. Konudan konu doğdu.

Hocam XFX bilmem ama en güvendiğiniz satıcıdan almanızı öneriyorum öte yandan Gigabyte Eagle modeli iyi soğutmaya sahiptir bütceyi biraz daha zorlayıp iyi bir kart alabilirsen al bende Gigabyte 5070 kullanıyorum memnunum oyunlarda bazen 280 - 290W görmesine rağmen 72 dereceyi geçmiyor.

Hocam XFX'in fiyatını indirebildim aldım 200 lira daha pahalıya. Arada fark yok zaten.
Kart ısınırsada zaten kendim içini açıp temizlerim.
Ve evet gerçekten garip oldu konudan konu doğması ama bu ilkin bedeli olarak da ceza yedik ne yazıkki

Ben XFX aldım hocam ya.
Bu bütçeden sonrada zaten sıfır ekran kartı alırım. He tabi birde zamlar var bakalım ne kadar zamlanacak kartlar. Umarım bu global zamlar düzelir. Ülkenin enflasyonu yetmezmiş gibi birde yapay zeka şirketlerini çekiyoruz.

Moderatörlerin böyle basit şeylere ceza vermelerini anlamıyorum hocam. Geçmiş olsun yapacak bir şey yok. Hayırlı uğurlu olsun.

Moderatörlerin böyle basit şeylere ceza vermelerini anlamıyorum hocam. Geçmiş olsun yapacak bir şey yok. Hayırlı uğurlu olsun.
Hocam normalde banım yarın ikiye kadardıda rica edip helallik aldım modlardan öyle kalktı ceza yoksa daha uzundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…