Çözüm Gigabyte EasyTune 6 yükleme sonrası sistem donması

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Silicon Valley
Arkadaşalr öncelikle selam aslında burada bir sorun değil çözüm paylaşacağım umarım başınıza gelmez gelirse de nasıl kurtulacağınızı yazıyorum. Benim anakartım Gigabyte A320M-S2H ben fan çoklayıcı aldım ve CPU fana bağladım bu fanları BIOS'tan değil de Windows'tan yazılım ile kontrol edebilir miyim diye bir araştırayım dedim ve karşıma Gigabyte EasyTune 6 yazılımı çıktı. Yazılımı kurdum ama bilgisayarı yeniden başlatmadım oyunua girdim nasıl olsa sonra hallederim diye. Unutum bilgisayarı kapattım ve yarın bilgisayarı açtığım zaman Windows açılır açılmaz bir hata veriyordu ve bilgisayar 5-6 saniye sonra donuyordu. Düşündün ve bilgisayarı güvenli modda başlatıp EasyTune 6 yazılımını silip bilgisayarı hatasız açabilirdim ama bir de ne göreyim internet yok. Sanırım anakartın yazılımı anakarta kafayı yedirtmiş ve Ethernet driveri silinmiş. Telefonum aracılığıyla USB'den internet verip Ethernet driveri indirdim fakat fayda etmedi ben de C diskine format attım. Ama yine yok en son sorunun BIOS'ta olduğunu bildiğimden dolayı son çare olarak BIOS pilini çıkardım ve 1-2 dakika sonra geri taktım. BIOS resetlendi ve sorun çözüldü. Açıkçası neden böyle oldu anlamış değilim. Sizin de başınıza gelirse diye paylaşmak istedim. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı