Gigabyte ekran kartı alınır mı?

Kusura bakmayın ben biraz cahılım teknoloji konusunda . Ne diyelim hafif korku var ya sonuçta az para değil haftalarca calişacagım .

Bütçemiz 25 oldu peder destek çıktı . @170981 hocam attıgınız linkteki kesin iyiyse ve guvenilir ise almayı düşünüyorum.

Kusura bakmayın ben biraz cahılım teknoloji konusunda. Ne diyelim hafif korku var ya sonuçta az para değil haftalarca calişacagım .

Gözün arkada kalmasın 2006-2016 arası anakart ve ekran kartım daha sonrasında 2023 Ağustosa kadar kullandığım PC de de anakartım Gigabyte'idi hiçbir sorun çıkmadı sadece kendi isteğim yüzünden yeni PC aldım ve bunda da anakartım ve ekran kartım yine Gigabyte bak taş gibi duruyor müberek.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-09-12 saat 19.02.29_a807513f.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 89
Anladım çok teşekkürler, şimdi bu dediğiniz Ryzen 5 7500 olan sistem aramaya başlıyorum, acaba bu atılandan daha uygun birşey bulabılırmıyız başka sitelerde, kasa goruntusude pek hoşuma gitmedi

Anladım çok teşekkürler, şimdi bu dediğiniz Ryzen 5 7500 olan sistem aramaya başlıyorum, acaba bu atılandan daha uygun birşey bulabılırmıyız başka sitelerde, kasa goruntusude pek hoşuma gitmedi
Niye hoşuna gitmedi üzdü (attığım görselden bahsediyorsan)

Niye hoşuna gitmedi üzdü (attığım görselden bahsediyorsan)
Yok yok sizinki değil hatta sizinki baya hoşuma gitti benim dediğim ,konu altına atılan bi sistem linki var ondan bahsediyorum.

Bulabileceğinizi düşünmüyorum ama tabi ki bakın.
Bu sitede neden aşiri ucuz acaba, ince hesap gibi yerlerde 30 u geçmiş fiyatlar, güvenilir mıdır site, veya eski ilan fln mi.

Yok yok sizinki değil hatta sizinki bayağı hoşuma gitti benim dediğim, konu altına atılan bir sistem linki var ondan bahsediyorum.

Keşke hazır sistem olsaydı direkt linkini atardım fakat İtopya, Sinerji, Tebilon, Gaming gen gibi sitelerden araştırırsan sorun pek yaşamazsın gibi.

@170981 hocam benim attıgım r 5 5600 ile sizin attgınızin arasında 4k fark var değermi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…