Sorum başlıktaki gibi. Gigabyte'ın çift fanlı modelleri MSI ve ASUS'a kıyasla daha ucuz. Bileşen kalitesinden mi kısıyorlar? Yoksa soğutma performansı mı düşük? Yoksa MSI ve ASUS'a fazladan marka parası mı veriyoruz?
Hiçbir farkı yok bence. Ana değişken malzeme kalitesi. Fakat diğer markalarında giriş seviyesi kartlarında aynı kalite plastik kullanılıyor. Ve Gigabyte'da RGB yok.
Gigabyte'ın Giriş seviyesi ekran kartlarının fanında kronik ses sorunu var. Tıkırtı sesi çıkartıyor. Fiyatları o sebeple düşük. Özellikle RTX 2060 ve 2060S modellerinde ses sorununu bilmeyen yok.
Aklımda 1660 Super almak vardı. Şimdi Gigabyte alırsam (Gaming olmayan model.) ilerde başım ağrımaz gibi duruyor. Ağrımaz mı gerçekten? Gigabyte alamasam MSI Ventus veya Asus Dual alırım.
Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Hocam tam bütçe şuan belirtemem. Şuan fikir olarak kalsın istiyorum. Geçen ayda 7000tl monitör dahil sistem önerisi istemiştim. Ama kısmet olmadı. O yüzden şimdilik sadece fikirde kalsın istiyorum. Gene olmama ihtimali olursa kendimi boşa kürek çekmiş gibi hissetmek istemiyorum. İlginiz için teşekkürler. Umalım da sonraki konuşmamız sistemi kesin alacağım zaman olur.