Gıgabyte Ep43 S3L HD 4830 E8400 Windows 8.1

• Konuyu başlatan claus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 910
Makaleler
60
Daha fazla  
Bir süre önce elime geçen bu sistem ile ilk olarak Windows 7x86 kullandım bir süre. Fakat genel anlamda performans sorunları yaşadım. Sonrasınra 8.1'e geçtikten sonra bu eski sistemin 8.1x86'da çok daha akıcı bir şekilde çalıştığını gözlemledim. 2 GB RAM ise günlük kullanımda kesinlikle sorun çıkartmıyor. Ayrıca IDE HDD kullanıyorum 😀
Sisteminiz çok eski değil ise en azından 8.1 kullanmanızı öneririm.

Senin karta da resmi Windows 8.1 yok hocam. HD 3650 için AMD'nin sitesinden Wİndows 8 64 bit kursam olur mu? Sadece görüntü driveri lazım.
374979

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinden komple kaldırdım öncelikle.
Başta özel kurulumu seçtim catalyst istemediğim için, fakat orda Windows 7 varken görüntü sürücüsü çıkardı çıkmadı. Bende iptal ettim çıktım.

Deneyimimi de not ettim çözüldü.

Hayır destek var. 8 ve 8.1 arasında bir fark yok.
Siteden dogrudan inmiyor yanlış görmediysem, ama hallettim ben de.
Chipseti gitmiş 6.3 kurmuş 2006 gözüküyor. P5kplam se icin önerdigin bir site var mi?

Benim asil sorunum oyunda islemci kullanımı Windows 10'da da vardi. CS 1.6'da Widnows 7 yüklüyken %50 kullanim olurdu, gece test ettim %98'e cikiyor haliyle ısınıyor da. Macunu yenilerim de bu kullanım normal değil,
İs görür mü ?

Sürücü oradan indirilmez. AMD'nin sayfasından direk indirebiliyorsun sürücüyü. 8 için olanı indirmen yeterli. Yüksek CPU kullanımı normal sayılabilir. İşlemcilerimiz çok eski.
Yok ordan chipseti güncelledim 6.3'den 9.1'e. AMD'nin sitesinden dün gece Windows 8 sürücüsünü indirdim, özel kurulum yaptım kontrol paneli istemediğimden, baktım zaten görüntü sürücüsü de çıkmadı. Devam etsem uyarı verecek zaten biliyorum. Ancak gene de Windows 8 driver'ını elle aygıt yönetisicinden kurdum buraya bakarak:

Gene de CS:1.6'da %95'e vurması normal değil, zaten uzak mesafeler bulanık, ekran kartı bulursam ikinci el alacağım bir ara.
@claus Windows 7 kurdum olay çözüldü. 😄

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı