Gigabyte F2A55M-DS2, GT 730 4 GB destekler mi?

sametaydogan61

Decapat
F2A55M-DS2 anakartım GeForce GT730 4 GB ekran kartını destekler mi?
PUBG kasıyor dıye RAM 4'tu 8 yaptım. 120 GB SSD aldım. Pek anlamıyorum ekran kartım 2 idi, eskiymiş. Bu 4 GB ekran kartı işini görür ama uyumluluğunu sor dediler.
Bununla çözülür mü? FPS 20-25'lerde oluyor, kare kare oynanıyor oyun veya ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı belleğine bakarak performans karşılaştırması yapılmaz.
Eski kartınızı da belirtin.
Ayrıca sistemin geri kalanını belirtin. GT 730, PUBG için yeterli bir kart değil. 20 GB olsa da yeterli değil, 50 GB olsa da.

Geforce gt420 ekran kartı
Amd a4-5300 APU
Bunları sordunuz galliba
Aynen ben bilmediğim için 4 u gb yap 2 4 yap gibo düşündüm nesil muhabbetleri felan da varmış amacım haftada 3 4 akşam 2 3 saat oyun oynuyoduk bi daha masrafa girmiyim di ama galiba sistem komple eski olmayacak bu sistemle galiba
Ekran kartı belleğine bakarak performans karşılaştırması yapılmaz.
Eski kartınızı da belirtin.
Ayrıca sistemin geri kalanını belirtin. GT 730, PUBG için yeterli bir kart değil. 20 GB olsa da yeterli değil, 50 GB olsa da.

Geforce gt420 ekran kartı
Amd a4-5300 APU
Bunları sordunuz galliba
Aynen ben bilmediğim için 4 u gb yap 2 4 yap gibo düşündüm nesil muhabbetleri felan da varmış amacım haftada 3 4 akşam 2 3 saat oyun oynuyoduk bi daha masrafa girmiyim di ama galiba sistem komple eski olmayacak bu sistemle galiba

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı