GIGABYTE F2A55M-HD2 vs. ASUS A55BM-E Anakart

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xtreme

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
A10 7850K işlemci için FM2+ soketli anakarta ya da chipseti A55, A88 veya A78 olan anakarta ihtiyacım var. Ben bütün sistemi Vatan'dan dizmek istiyorum ama ne yazık ki Vatan'da A88 ve A78 chipsete sahip anakartlar mevcut değil. Tek çare olarak A55 chipsetine sahip bir anakart almam lazım oluyor. Aklımda iki model var sizce hangisi daha iyi ?

Birincisi; VATAN COMPUTER - GIGABYTE - F2A55M-HD2 Soket FM2 DDR3 2400MHz (O.C.) SATA 2.0 DVI&HDMI Anakart - Anakart

İkincisi;VATAN COMPUTER - ASUS - A55BM-E A55 Soket FM2+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 2.0 USB 2.0 VGA&DVI Anakart - Anakart

Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Babamla kavgalıyım bütçemi kendim oluşturup kendim toplayacağım sistemi. Bu yüzden kredi kartım yok

Berkan zaten kredi kartı kullan demiyor. A88 yonga setli bir anakart al diyor ki ileriye dönük olsun.

A88 yonga setli anakart bildiğim kadarıyla Vatan'da yok. Geriye tek çare internet kalmıyor mu? Yoksa başka alternatif yolları var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…