S Soner Gözüpek Hectopat Katılım 2 Mart 2013 Mesajlar 94 8 Aralık 2013 #1 Merhaba. Gigabyte F2A85XM-D3H Anakartım var. Biostan Uefi only seçince system hiç bir şeyi boot etmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Teşekkürler.
Merhaba. Gigabyte F2A85XM-D3H Anakartım var. Biostan Uefi only seçince system hiç bir şeyi boot etmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Teşekkürler.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 8 Aralık 2013 #2 BIOS'u en son sürüme güncelleyin. Akabinde bu rehber ile USB belleği hazırlayıp boot edebilirsiniz: FreeDOS İşletim Sistemini UEFI Windows 8.1 ile Değiştirin » Technopat Diğer şeyleri boot etmemesinin nedeni de Secure Boot'un devrede olmasıdır.
BIOS'u en son sürüme güncelleyin. Akabinde bu rehber ile USB belleği hazırlayıp boot edebilirsiniz: FreeDOS İşletim Sistemini UEFI Windows 8.1 ile Değiştirin » Technopat Diğer şeyleri boot etmemesinin nedeni de Secure Boot'un devrede olmasıdır.
S Soner Gözüpek Hectopat Katılım 2 Mart 2013 Mesajlar 94 8 Aralık 2013 #3 Biosu güncelledim biraz önce. Uefi and Legacy boot seçince sorun yok ama sadece Uefiyi seçince bootable device bulunamadı hatası veriyor anakart. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2013
Biosu güncelledim biraz önce. Uefi and Legacy boot seçince sorun yok ama sadece Uefiyi seçince bootable device bulunamadı hatası veriyor anakart.