TabldotLife
Megapat
Daha fazla
Merhaba, bilgisayarı yeni topladım.
Gigabyte f2a88xm-ds2
AMD A10 7870k
Kingston beast 2x8 gb ram(xmp ile 2400 yaptım 2400 değilken de mavi ekran veriyordu)
120 GB SSD
Aerocool kasa içinde 500w psu var
Sistemde win 8.1 yüklü. Güncelleştirmeleri yüklüyorum sürekli, win 10'da da mavi ekran veriyordu. Gün içerisinde birden fazla mavi ekran veriyor. Isınma, yük altında olması önemli değil. Bazen saatlerce lol oynarken hata vermiyor ama genelde webde dolanıp video izlerken hata veriyor.
Memtest yaptım bu sabah sağlam cıktı, RAM'larde problem yokmuş.
AMD'nin sitesinden driverini indirdim.
Gigabyte'nin sürücüsünü indirdim sitesinden (HD ses, lan, ve 800 küsür mb olan diğer driverlerini.)
Daha da başka bir şey yapmadım. Antivirüs olarak defender var. Tarattım bir şey bulmadı.
Minidump dosyaları:
minidump.zip
Teşekkürler şimdiden arkadaşlar.
Gigabyte f2a88xm-ds2
AMD A10 7870k
Kingston beast 2x8 gb ram(xmp ile 2400 yaptım 2400 değilken de mavi ekran veriyordu)
120 GB SSD
Aerocool kasa içinde 500w psu var
Sistemde win 8.1 yüklü. Güncelleştirmeleri yüklüyorum sürekli, win 10'da da mavi ekran veriyordu. Gün içerisinde birden fazla mavi ekran veriyor. Isınma, yük altında olması önemli değil. Bazen saatlerce lol oynarken hata vermiyor ama genelde webde dolanıp video izlerken hata veriyor.
Memtest yaptım bu sabah sağlam cıktı, RAM'larde problem yokmuş.
AMD'nin sitesinden driverini indirdim.
Gigabyte'nin sürücüsünü indirdim sitesinden (HD ses, lan, ve 800 küsür mb olan diğer driverlerini.)
Daha da başka bir şey yapmadım. Antivirüs olarak defender var. Tarattım bir şey bulmadı.
Minidump dosyaları:
minidump.zip
Teşekkürler şimdiden arkadaşlar.
Son düzenleyen: Moderatör: