H
Hasan Tanrıverdi
Ziyaretçi
Arkadaşlar Gigabyte RX 570 4 GB kullanıyorum bu kart Fanstopta iken fanı hiç dönmüyor fanın azcık dönmesini nasıl sağlarım? Boştayken hiç dönmediği için 65 derece civarı.
Çok fazla çünkü fanlar zerre dönmüyor.Boşta iken o derece çok. Kasanız nedir? Fan durumunu elle ayarlamanızı öneririm.
RX 590 Pulse modeline sahibim Zero RPM modda 40, hadi en fazla 45 derece görüyorum. Hava akışınızda bir problem var.Çok fazla çünkü fanlar zerre dönmüyor.
Video izliyorum ondan olabilir.Hocam kart yük altında değilken kullanılmıyor iken neden ısınsın?
Kasanız nedir?
Exper kasa modelini bilmiyorum.Hocam kart yük altında değilken kullanılmıyor iken neden ısınsın?
Kasanız nedir?
MSI Afterburner ile ayar yaptım şu anda 40 derece ama fan biraz ses yapıyor açıkçası.Hocam kart yük altında değilken kullanılmıyor iken neden ısınsın?
Kasanız nedir?
50 Derece boşta şuanda FanStop da.Kasa yan kapağını açık bırakın biraz hava alsın tekrar deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.