Gigabyte Force K83 Red Switch

Hocam @199688 sizde Cada 890 kullanıyormuşsunuz hiç Cherry Mx switch kullanma fırsatı buldunuz mu kullanımda herhangi bir fark var mıdır? Özellikle basım hissi ve tepkime süresi vb.?
Cherry MX'i GXT 890 Cada'yı almadan çok daha önce kullanmıştım ondan dolayı ayrım yapamıyorum ama K83'ün tuşlarının silindiğini, ışıksız olduğunu düşünürsek alınır bence GXT 890. Cherry MX tabii ki daha iyi bunu kullanmadan bile söyleyebilirim.

324.PNG
2.PNG

Cherry MX'i GXT 890 Cada'yı almadan çok daha önce kullanmıştım ondan dolayı ayrım yapamıyorum ama K83'ün tuşlarının silindiğini, ışıksız olduğunu düşünürsek alınır bence GXT 890. Cherry MX tabii ki daha iyi bunu kullanmadan bile söyleyebilirim.

Eki Görüntüle 429391Eki Görüntüle 429397
Teşekkürler hocam sağolun indirim kuponumu bir şekilde değerlendirdim artık acelem yok peki bu haldeyken bana hangisini önerirsiniz? Aksiyon uzunluğu 2.1 mm 1.5 mm sanki fark eder gibi hissediyorum ama ne dersiniz?

Teşekkürler hocam sağolun indirim kuponumu bir şekilde değerlendirdim artık acelem yok peki bu haldeyken bana hangisini önerirsiniz? Aksiyon uzunluğu 2.1 mm 1.5 mm sanki fark eder gibi hissediyorum ama ne dersiniz?
Eder tabii ki de. Benim önerim bütçeniz 400 TL olursa şu klavyeyi almanız. Ömürlük klavye bile diyebiliriz buna.

Eder tabii ki de. Benim önerim bütçeniz 400 TL olursa şu klavyeyi almanız. Ömürlük klavye bile diyebiliriz buna.
Bazen aklıma acelen zaten yok indirim kovala öyle bunlardan al diyor :D Geçen güzel bir indirime kulaklık aldım daha gelmedi ama epey karlıydı benim için memnun kalırsam fiyatına göre o da ömürlük olacak böyle birşey de alınabilir aslında :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı