N11'de buldum bu kartı ve 2 yıl distribütör garantiliymiş. Fiyat 1949 ve çok iyi. Ankara'da YD Bilişim isimli firma. Bu kartı alacağım ve sizce nasıldır? Eski 1060 G1 kartımdan çok memnundum galiba Asus markasına gerek yok bu iyidir diyorum. Sizce?
Açıkçası videodan bir şey anlaşılmıyor. Dümdüz hangi oyunda kaç FPS veriyor onu göstermiş. Zaten hepsi aynı. Bundan bir şey anlayamayız. Kartın bileşenlerinin kalitesi, soğutması ve çıkardığı sese hiç değinmemişler. Bunlar daha önemlidir. Zira en dandik markanın bile GTX 1070 kartı aynı FPS değerlerini verecektir. Son olarak; o kartı alabilirsiniz gayet iyidir.
Arkadaşlar 1 hafta önce Asus Strix OC 1070 bulmuştum ve satıcı kararsızdı acaba satsam mı diye. Ama bugün satayım dedi. Asus Strix OC ise 2000 TL fiyatına vercek. Vatan'dan alınma ve cihaz 5 aylık. Ayrıca elden alacam Asus'u adamdan. Kutu fatura herşey tam. Asus OC çekirdek hızları fazla biraz.
Şimdi akıl verin? N11'den sıfır alıp kargo beklemek mi? Gidip az kullanılmış Asus'u elden almak mı?
Kesinlikle gidip sıfır ürün alın. Zaten hiçbiri temel frekans hızlarında çalışmaz. Yük altına girince sıcaklık değerlerine göre GPU Boost 3.0 sayesinde temel frekans değerlerinden çok daha yüksek frekanslarda çalışıyorlar. Bu arada Asus'u diğer markalara göre çok fazla büyütmeyin o kadar da değil yani.