Gigabyte G1 GTX 1070 Nasıldır?

Saat hızının düşürülmesi diye bir şey yok. Custom model kartların bir kısmına firmalar sadece kendi soğutma bloğunu takıyorlar o kadar diğer modellere de soğutma bloğu haricinde ekstradan saat hızını yükseltip çıkarıyorlar. Temelde GPU aynı olduğundan marka ve modeller arasında saat hızı farkından ziyade soğutma performansı ve ses durumunu önemserim. G1 modeli malzeme kalitesi bakımından MSI Gaming, Asus Strix, Evga SC, Zotac AMP ile eşdeğer orta kalibrededir. Üst kalite modeller Gigabyte'da Aorus, MSI'da Lightning, Asus'ta Matrix, Evga'da Kingpin, Zotac'ta AMP Extreme'dir.

Son düzenleme:

Bu konuda haklısın, çünkü sadece senin değil tüm internet ortamında hem Nvidia tarafından bilgilerimize sunulan hem de bu bilgilere istinaden kurulan veri zinciri stabil. Bilgiyi ilk elden doğru olarak (ki bu Nvidia değil) aldığın zaman kazın ayağının herzaman düşündüğün gibi olmadığını tecrübe ile sabitleyip deneyimleyeceksin. Temelde aynı olan GPU diye birşeyin olmadığını 5 sene kadar önce sadece senin değil tüm internet ortamının topnotch diye nitelediği Gtx 480 Zotacı elimdeki stok Sparkle 470 i kullanarak stok voltaj ile geçmeyi başardığımda tüm bunların böyle olmadığını ben kendim ilk elden bizzat deneyimledim. Elimdeki kartın 470 olmadığına yemin bile edebilirim. Kaldı ki bunun 100 lerce örneği de var. Yine voltaj vermeden stok saat hızı sözüm ona 3.5ghz olan 8320'nin her ne hikmetse benim sistemde canı stok voltaj ile 4.5 ghz'de çalışmak istedi. Çarpan dışında bir müdahale bile yok. Daha ilk tıkta voltaj verdiğimde ise (yine 4.5 ghz'de) makine açılmadı bile!!!! Sabertooth 990FX R.20!!!

1060-1070-1080....Bu numaralar o günden beri bana birşey ifade etmiyor neyazık ki.

Bu arada kartı atmadım, görmek istersen görüşebiliriz

Sevgiler

Kart geldi paketleme çok iyi sıfır ve gıcır gıcırdı. Benchmark testleri başarılı. Gta 5 tam performans verdi çok iyi. Bazı oyunlar monitör darbogazı yapabiliyor 1080p de . i7 7700 işlemcim var. Hitman'da 1080p de darbogaz yaşadım. GPU yüzde 50 gibiydi. Genel olarak iyi. Sıkıntı yok fiyatta iyi gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…