Gigabyte G1 vs MSI GTX 970

ekremugurr1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem GTX970 tabanlı olacak fakat marka seçimi konusunda kararsız kaldım.
Gigabyte'ın 3x windforce'u ve coil whine olma olasılığının daha yüksek olması ona yönlendirdi beni fakat MSI'ın fanlarının belli bir derecenin altında dönmemesi ve bazı kişilerin daha iyi yazılımı olduğunu söylemesi de arada bırakıyor.

gigabyte çok başarılı bir markadır. adı pek duyulmaz fakat kalite kokuyor

G1. Gigabyte cok bilinmiyor. Hazine gibi. Backplate, 3 fanli tasarim, benim hosuma gidiyor.

Uzun zaman önce sanırım Gigabyte bir hata yapmıştı ve GTX 970 Windforce kartları hem sıcak hem de sesli olarak çalışıyordu. Şu aralar kimseden şikayet duymadım. MSI'ın kaliteli olduğunu da zaten hepimiz biliyoruz fakat görünüş olarak Gigabyte kartlar benim daha çok hoşuma gidiyor. Gigabyte'ın benim gözümde tek sorunu kartlarını diğer markalara göre birkaç santimetre daha uzun olarak tasarlamalarıdır.

Coil Whine sorunu GTX 970 serisinin kaçınılmaz sıkıntısı. Bende MSI kullanıyorum ama Gigabyte tavsiye ederim. Soğutması daha iyi, ama MSI da olan ZeroFrozr özelliği Gigabyte ta yok.

Bende MSI GTX 970 kullanıyorum. Gaming App yazılımı var mesela çok başarılı buluyorum. Ben OC yapmayı bilmiyorum otamatik OC yapıyor. Çok sessiz bir ekran kartı diyebilirim.

Bir an @Neşeli Enginar bey soruyor sandım Neyse konuya döneyim. Ben şu an MSI kullanmaktayım gayet memnunum. Fakat ben Gigabyte G1 öneririm. Nedeni ise daha serin çalışmasıdır.

Che hayranlarinin cogalmasi yakinda bir devrim olacaginin isaretidir...
Konuya dönecek olursak bütceniz uygun ise MSI öneririm. Markadan sasmayin...

Che hayranlarinin cogalmasi yakinda bir devrim olacaginin isaretidir...
Konuya dönecek olursak bütceniz uygun ise MSI öneririm. Markadan sasmayin...
umarım yakında...
bütçe neredeyse yakın zaten fakat o bütçeye bir de cızıltı çekmek istemem gerçekten, fanların çalışmama durumu gigabyteda da olsaydı düşünmeden alırdım sanıyorum.

sinerji yetkilisine gönderdiğim mesajda CW sorunu olursa iade alacaklarını belirttiler. Sanırım MSI modelini tercih edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…