Elektronik Gigabyte G24-F2 4399 TL!

Kafayı yiyeceğim daha dün monitör aldım. İade edip almak şart oldu. Acaba haftaya fiyat aynı kalır mı?

Bazı monitölere özgü bir durum. Bazı paneller bunun gibi mesela fazla ölü pikselli çıkabiliyor kutudan. İtopya.com Gigabyte G24F-2 monitörde 2 ölü piksel bunun gibi bir sürü konu mevcut.

Kafayı yiyeceğim daha dün monitör aldım. İade edip almak şart oldu. Acaba haftaya fiyat aynı kalır mı?
Monitör indirime girmemiş. Direk fiyatı düşmüş. Stok bitmez ise kalır diye düşünüyorum. Sen de bı monitör bulamadın ne hocam.

Monitör indirime girmemiş. Direk fiyatı düşmüş. Stok bitmez ise kalır diye düşünüyorum. Sen de bir monitör bulamadın ne hocam.

Buldum işte tertemiz Acer. 1 aydır monitör monitör diye dolanıyorum alır almaz böyle bir fiyat düşüşü şaşırtıcı. Artık ya 2. monitör olarak alacağım ya da iade edip alacağım.

İtopyada dükkanda alıp ölü pixel testi yaparsanız çıkarsa anında değişim var.

Aşağı yukarı 1 yıldır bu monitörü kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim ölü piksel vs. çıkmadı 180Hz de gayet akıyor sadece biraz ışık sızması var ekranın içinde o da hiç rahatsız etmeyecek seviyede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…