Elektronik Gigabyte G24-F2 4399 TL!

5 tanenin altında ise yapmıyorlar diye biliyorum.
Ben aldım da... şey, 8 tane ölü piksel çıktı (MSI monitör), iade ettim parasını 1 ay sonra gönderdiler (namus yoksunları) Gittim amazondan aldım (24g2spu) hiç ölü piksel çıkmadı 3 aydır kullanıyorum. tövbe bir daha itopyadan bir şey almam.

4 tane çıkmamış en azından. Bu sefer hiç almazdı. İtopya iade konusunda sıkıntılı zaten.

4 tane çıkmamış en azından. Bu sefer hiç almazdı. İtopya iade konusunda sıkıntılı zaten.
Yahu 14 gün dersin, anlarız. 20 gün dersin yoğunlardır deriz de kardeşim 1 ay ne? Ula zaten taş çatlasın 5 günde kargo oraya varıyor açıp bakacan monitöre ölü piksel varmı diye bakacan işte sanki Mona Lisa tablosu inceliyecek. Arıyorum arıyorum ''inceleniyor efendim'' diyor zaten 3 saat hatta bekliyorum 2 tane mazeret için. İtopya'dan bir şey almayın vatan gibi aldığınız ürün size ''Ya benimsin ya da kara toprağın'' diyor.

Lenovo ile milli monitör olma yolunda ilerliyorlar. Önceden 4600 civarıydı İtopya'nın en çok sattığı monitör kuşkusuz budur yahu.

Bu arada benim görüşlerim kesinlikle alınır. Pivot havası verip pivot olmaması biraz can sıkıyor fakat iyi bir model. Bu bütçelere gelmişken ben 400 TL daha ekler Lenovo R25I-30 alırdım kesinlikle.

Ben İtopyadan aldım bu monitörü 3750 TL'ye. İlk siparişimde sadece 1 ölü piksel çıktı, iade oluşturdum hiçbir sorun yaşamadan iademi aldılar ve param 5 günde hesabıma geçti. Sonra yine aynı ürünü sipariş ettim 2. gelen ürün sıkıntısızdı.

@706903 @'schilbS dilerseniz g24f-2 ve rastgele bir modelin geçmiş fiyat grafiğini bi kontrol edin. Ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Arada İtopya'ya gelen indirimleri saymazsak hep fahiş fiyattaydı Gigabyte, genel olarak da tüm monitör'lerin fiyatı düşüp düşüp yükseliyor. Ağustos'tan beri takip etmeme rağmen özellikle bir artış görmedim güncel modellerde.
Bunu yazarken bile İtopya'da 6.1k civarı olan Gigabyte 6.2'ye çıktı

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    48,3 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…