Çözüldü Gigabyte G24-F2 standına AOC 24G42e monitörü takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ruvhart

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Gigabyte G24-F2 monitörde çizgi oluşması sonucu garantiye gitmişti. Tekrar aynı monitörden gönderdiler ve yine çizgi oluştu bu sebeple yeni monitör almak istiyorum ama alanım kısıtlı. Üstte kitaplık olduğu için aşağıdan yukarıya Max 42 cm alanım var AOC monitörde kendi standıyla 42Cm'yi geçiyor. Özelliklerine baktığımda. AOC monitörü Gigabyte standına takabilir miyim? Takabilirsem almayı düşünüyorum takamazsam LG UltraGear 24GS60F-B alacağım.

Çözüm
AOC monitor Gigabyte G24-F2 standına ne yazık ki uyumlu değil. G24 kanca ile, AOC monitör montaj vidası ile montajlanıyor.
AOC monitor Gigabyte G24-F2 standına ne yazık ki uyumlu değil. G24 kanca ile, AOC monitör montaj vidası ile montajlanıyor.

Teşekkür ederim o zaman LG UltraGear 24GS60F-B almayı düşünüyorum hem boyu kitaplığıma uyuyor hem Amazon satıyor hem de markası LG olduğu için içime sindi. Bundan daha iyisini alabilir miyim ve ayrıca kronik sorunu var mıdır biraz araştırdım fakat bir şey bulamadım.

Rica ederim hocam. Pazar piyasasından çok fazla anlamam, yeni konu açmanızı tavsiye ederim hem daha fazla iyi öneri almak için hem de kurallar gereği aynı konuda konudan bağımsız ikinci soru sormak yasak olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…