Satıldı Gigabyte G24F-2 165 Hz (180Hz OC) oyuncu monitörü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

Rouly

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
360 Hz monitör'e geçiş yaptığım için elimdeki Gigabyte G24F-2 165 Hz (180Hz OC) 1ms oyuncu monitörümü satmak istiyorum. Kutu, garanti mevcut. Fişini kaybettim ancak İtopya'dan yenisini çıkarabilirim isteyen için ürün adıma kayıtlı olduğu için kendisi de alabilir. Aklımda net bir fiyat yok genelde 5600-4800 arasında değişiyor fiyatı. Aklınızdaki fiyatı WhatsApp üzerinden iletin uygun ise anlaşırız. Şahsen ürün gözümde 0 çünkü çalıştığım için pek zamanım yoktu kullanmaya.

Tel: 05523435938.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat nedir dostum ?

İyi satışlar. Ürünü beğenerek kullanıyorum. Ancak sıfırı zaten 4700 TL siz kaça almıştınız acaba?

İyi satışlar. Ürünü beğenerek kullanıyorum. Ancak sıfırı zaten 4700 TL siz kaça almıştınız acaba?
Evet ürün cidden güzel. Ben 3500 TL civarında satın almıştım sanırım. Bu fiyatı yazmamın sebebi ürünün her hangi bir sorununun bulunmamasıdır. Ve ürün 4700-5500 arasında sürekli fiyat değiştirmektedir. İsteseydim 5500 TL olduğu zaman 5000'e koyar pazarlık adı altında yine istediğim rakama getirirdim ancak amacım kar etmek değil. Zararda etmeden elimden çıkarmak istiyorum çünkü evde şu an 3 tane monitör var ve koyacak yer bulamıyorum. (Pazarlık yapılabilir)

Satıldı.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…