TheAr1kN Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 Monitör MSI MAG 256F 24.5" 1 ms Full HD IPS 180 Hz vs GIGABYTE 23.8" G24F-2 Bu iki monitör arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? MSI fiyat olarak daha uygun özellik olarak aralarındaki fark ve görsel kalite farkı nasıldır? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2024
Bu iki monitör arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? MSI fiyat olarak daha uygun özellik olarak aralarındaki fark ve görsel kalite farkı nasıldır?
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 10 Kasım 2024 #2 TheAr1kN dedi: Bu iki monitör arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? MSI fiyat olarak daha uygun özellik olarak aralarındaki fark ve görsel kalite farkı nasıldır? Genişletmek için tıkla... 1ms GTG'den dolayı ben olsam mag 256f alırdım, panelide daha kaliteli diye hatırlıyorum.
TheAr1kN dedi: Bu iki monitör arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? MSI fiyat olarak daha uygun özellik olarak aralarındaki fark ve görsel kalite farkı nasıldır? Genişletmek için tıkla... 1ms GTG'den dolayı ben olsam mag 256f alırdım, panelide daha kaliteli diye hatırlıyorum.