Gigabyte G24F/2 alınır mı?

Titreme ve görüntü de bozulma yaparsa ayarlaman gerekiyor zaten ben 180'e aldığım da hiç sorun yaşamadan kullanıyorum. 1 ms ile birlikte.
Monitör default olarak 1 MS ayarlı geliyor değil mi? Ben OC ile 180 hz kullanıyorum parlaklık 100 onun dışında bir ayar yapmadım da şu an benimki 1 MS midir?

Anladım. Ben ne olur ne olmaz dp alırım. Temiz temiz çalışsın
İkisi de 180 hz destekliyor. Sadece DP ile bios menüsüne giremiyorsunuz. HDMI ile de g-sync açamıyorsunuz.

Evet standart olarak şuan 1 ms ile kullanıyorsunuz görüntü de yırtılma, titreme kısacası bozulma olur ise 165 yenileme hızına dönmenizi öneririm 165 ve 180 arasın da gözle görülen fark neredeyse yok gibi zaten.

@theumtkyd hocam sizden ricam ghosting testi yapıp fotoğrafını atabilir misiniz? Bu modeli almayı düşünüyorum da biraz kararsız kaldım.

Evet indirime girmiş 3399TL, bu model çok kafamı kurcalıyor da ghosting konusunda, hiçbir yerde testini de göremedim.
Ghosting ips panellerde çok nadir hocam. Aslında YouTubeda var test ama ben yine de 5-10 dakikaya atarım hocam. Alacaksanız da bu fiyata kaçırmayın sakın.

Ghosting IPS panellerde çok nadir hocam. Aslında YouTube'da var test ama ben yine de 5-10 dakikaya atarım hocam. Alacaksanız da bu fiyata kaçırmayın sakın.

Hocam YouTube'da G24 (düz modeli'nin) testlerini gördüm Yeni versiyonun ki yoktu da, size zahmet atarsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…