Gigabyte G24F/2 alınır mı?

Dün müşteri hizmetleriyle konuştum, pazar gününe kadarmış hocam. Fakat indirimli stok biterse indirimsiz fiyattan satışa çıkar dediler.

E webe stok gelecek mi tekrar ona göre farklı bir şeye mi yönelsem başka monitöre de aklım yatmadı tam olarak bu fiyata bu uygun kullanan herkes de memnun.

Ben aldım monitörü içinden çıkan HDMI kablosu ile 120Hz alıyorum 165 vermiyor muydu o kablo benim ekran kartı baya eski R7 240 o yüzden olabilir mi acaba

Bende bugün aldım öğlen tesadüf, almaya niyetlenmiştim başka yerde uygun var mıdır diye ürün kodunu almak için İtopya sitesine girdim. Ürün kodunu alıp başka sitelerde bakınıyordum o esnada sayfayı yeniledim sepete ekle çıktı, ekledim hemen. Sonra sayfayı yeniledim o anda bitti stok. Ama ürün sepetteydi. Sepetteki ürününüzde stok değişiklikleri falan oldu diye uyarıda aldım sepete girince. Sonra ödemeyi tamamla dedim ödeme alındı dedi ve sonra onaylandı kargo için hazırlanma aşamasına geçti. Sanırım sepete eklediğiniz an almış gibi stok düşüyor. O yüzden pazara kadar sık sık alamayanlar için kontrol edin derim.

Bayağı da araştırdım F/P olarak sınıfının bence en iyisi. Birkaç inceleme videosuda denk geldi, izlediğim gördüğüm kadarı ile de beğenilmiş, umarım pişman olmayız:
RX 6600 Ryzen 5600 sisteme takacagım. DP kablosu almama gerek var mı? Sanırım bir tek HDMI kablosu çıkıyormuş içerisinden yoksa o yeterli mi?

Böyle bir inceleme var umarım işinizi görür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HDMI kablosuyla 180hz alınabiliyor, kendim kullanıyorum. Şu da benim ekran ayarlarının görüntüsü :

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    21,5 KB · Görüntüleme: 109
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…