Gigabyte G24F/2 alınır mı?

Arkadaşlar monitör elime ulaştı.

DisplayPort 1.2 kablosuyla HDR açılıyor ve 180 Hertz mis gibi çalışıyor coil whine sesi yok monitörden ses bile gelmiyor diyebilirim bir de şunu fark ettim HDR açınca renk derinligini 10 bit olarak gösteriyor.

Şansıma bende ölü piksel çıkmadı.
Kutunun içinden sadece HDMI kablosu çıkıyor DisplayPort ayrıca almanız gerekiyor.

Dosya Ekleri

• 1661876800119.png
    208,3 KB · Görüntüleme: 525
  • 1661876823098.png
    29,5 KB · Görüntüleme: 518
İçerisinden 1 adet HDMI kablosu çıktı, ekran testlerini yaptım 1 adet ölü piksel var sadece ne yapsam kararsızım.
Bence değişim isteyin, sonra ölü piksellerin artma ihtimali var. Şimdiden uğraşın sonra canınız sıkılmasın.

Çok iyi güle güle kullanın, umarım bende de ölü piksel çıkmaz. Sizin hangi kargo şirketiydi?

Benim Yurtiçi olduğu için çalışmıyorlardı sanırsam ondan gelmedi. Ürünün ghosting testini yaptınız mı? Birde rica etsem üründen bir fotoğraf ve masaya koyduğumuz zaman yatay olarak kaç cm bakabilir misiniz?

Arkadaşlar monitör bugün elime ulaştı. Ne monitörden ses geliyor ne de ölü piksel var ve görüntü kalitesi beni gayet tatmin etti. Öneririm kesinlikle. Display Port ile bağladım. G-Sync, HDR, 180Hz her şey açık.

Son düzenleme:

İçinden DisplayPort çıkmıyor diye biliyorum hangi marka DP aldınız acaba?

İçinden DisplayPort çıkmıyor diye biliyorum hangi marka DP aldınız acaba?

Evet çıkmıyor, Ugreen'ya da Paugge öneririm.

Cevap yazamadım kusura bakmayın ben ghosting testini nasıl yapılacagını bilmiyorum ve CM'sini ölçmek için bir aletim yok.

Size de hayırlı olsun.

Estağfurullah, baktım ghosting testi de gayet iyi. Beğendim ben monitörü bayağı. Teşekkürler size de

Ürünü kutulayıp bugün geri yollayacağım çok fazla IPS glow ve 1 adet parlak piksel ve 1 adet ölü piksel olduğu için bakalım. İtopya bu monitör olayında internetten okuduğum kadarıyla çok fazla uğraştıran bir marka gelişmeleri haberdar ederim.

Umarım en kısa sürede hallolur.

@egecaptu
Hocam var mı bir haber veya gelişme son durum nedir?

Çok iyi olur, atar mısın ya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…