Gigabyte G24F-2 alınır mı?

HDR 10 olmadığı için beklentim yüksek değil.

Sadece görüntüyü az da olsa iyileştiriyor mu merak ediyorum. Hiç HDR olmayan bir monitöre göre.
Yok hocam iyileştirmiyor. Yani HDR ile hiç bir oyuna girip bakmadım da parlaklığı arttırıp ekran biraz daha beyaz oluyordu.

Son düzenleme:
dell ile gigabyte arasında kaldım dell in garantisi sebebiyle seçmek mantıklı mı? gigabyte ekranın oc ile 180e çıkması ekran kullanım süresini düşürmez mi? oc sonuçta

Dell ile Gigabyte arasında kaldım. Dell'in garantisi sebebiyle seçmek mantıklı mı? Gigabyte ekranın OC ile 180e çıkması ekran kullanım süresini düşürmez mi? OC sonuçta.

Hangi Dell bilmiyorum da fabrika OC olduğu için sorun çıkarmaz. İstemiyorsan kullanma zorunda değilsin OC için. 165Hz de yeter gayet.

Dell ile Gigabyte arasında kaldım. Dell'in garantisi sebebiyle seçmek mantıklı mı? Gigabyte ekranın OC ile 180e çıkması ekran kullanım süresini düşürmez mi? OC sonuçta.

Dell kullanıyorum 2722HS modeli iyi bir ekran ama 4500 verilmez indirim beklenmeli.

23 nisan işte bayramdan dolayı indirim daha gelmez diye düşünyorum etiketinde bayramindirimi yazıyor

ya gigabyte yada dell almam lazım hem kararsızım hem acilen almam lazım bayram indirimleri bitmesinden

23 Nisan işte bayramdan dolayı indirim daha gelmez diye düşünyorum etiketinde bayramindirimi yazıyor.

Ya Gigabyte'ya da Dell almam lazım hem kararsızım hem acilen almam lazım bayram indirimleri bitmesinden.

Gigabyte'ya da AOC alın hocam fazladan 500-700 TL vermeye gerek yok.

Gigabyte'ya da AOC alın hocam fazladan 500-700 TL vermeye gerek yok.

Bu konuyla ilgili bir Konu oluşturdum.

AOC almak isterim fakat G-Sync destekli benim sistem Full AMD :/ baba FreeSync ya da Adaptive Sync lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…