H Hayatsız Picopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #11 Paper.C dedi: Alınabilir. Forumda bu monitör üzerine çokça tartışma/konu var onları okursan bir fikir edinmiş olursun. Genişletmek için tıkla... Bundan vazgeçtim G-SYNC yok bunda. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2023
Paper.C dedi: Alınabilir. Forumda bu monitör üzerine çokça tartışma/konu var onları okursan bir fikir edinmiş olursun. Genişletmek için tıkla... Bundan vazgeçtim G-SYNC yok bunda.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #12 Hayatsız dedi: Bundan vazgeçtim G-SYNC yok bunda. Genişletmek için tıkla... Zorunlu mu G-SYNC bulunması?
Hayatsız dedi: Bundan vazgeçtim G-SYNC yok bunda. Genişletmek için tıkla... Zorunlu mu G-SYNC bulunması?
H Hayatsız Picopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #13 Paper.C dedi: Zorunlu mu G-Sync bulunması? Genişletmek için tıkla... Benim FPS'im 180 200'lere düşüyor onun için yırtılmayı kesiyor diye.
Paper.C dedi: Zorunlu mu G-Sync bulunması? Genişletmek için tıkla... Benim FPS'im 180 200'lere düşüyor onun için yırtılmayı kesiyor diye.