Gigabyte G24F-2 için DP kablosu öneriniz var mı 1080P'de 180Hz'i sorunsuz kullanmak istiyorum. Monitörün girişi 1.2DP aklımda BU model var ama fiyatı fazla gibi duruyor yeterli mi sizce daha düşük bir model almam daha mı uygun olur?
DP almamın ana sebebi G-Sync, yoksa herhangi bir sorun yok 180Hz'de çıkan HDMI kablosu ile zaten sorunsuz 180Hz kullanabiliyorum fakat DP kablosu lazım G-Sync vb için. Birkaç DP kablo türünde 180Hz desteklemeyenlere denk gelmiştim ondan dolayı öyle bir belirtme yapmıştım.
Attığınız model zaten bir DP kablosu için alınabilecek en iyi kablolardan biri. VESA sertifikasından ve malzeme kalitesinden dolayı fiyatı biraz tuzlu. Bende de var uzun bir süredir kullanıyorum. Ama ben yıllar önce fiyatı daha uygunken almıştım tabii.
Attığınız model zaten bir DP kablosu için alınabilecek en iyi kablolardan biri. VESA sertifikasından ve malzeme kalitesinden dolayı fiyatı biraz tuzlu. Bende de var uzun bir süredir kullanıyorum. Ama ben yıllar önce fiyatı daha uygunken almıştım tabii.
Konudan ayrı olarak geçende bilgisayarımın yerini değiştirirken kabloları filan çıkarmak zorunda kalmıştım acaba monitörün Power kablosunun üstünde ne yazıyor sana zahmet bakabilir misin i-sheng ksıs mi yoksa HO5VV-F mi yazıyor.