Elektronik Gigabyte G24F-2 İtopya'da indirimde

Genelde ölü piksel sorunu yaşanmış bu konuda cok hassasım umarım bende cıkmaz.

Genelde ölü piksel sorunu yaşanmış bu konuda cok hassasım umarım bende cıkmaz.

Bakalım hocam umarım sıkıntısız bir şekilde elimize ulaşır
İnşallah ölü piksel yoktur, bir de onlarla uğraşmayalım.

Bakalım hocam umarım sıkıntısız bir şekilde elimize ulaşır
İnşallah ölü piksel yoktur, bir de onlarla uğraşmayalım.

En görülmedik yerde bir pixel bile olsa gönderirim en hassas oldugum nokta bu zamana kadar tüm monitorlerimi vatan magazalarından aldım sırf bu yüzden o zamanlar 3-5 olu pixelden altı kusur sayılmıyordu bende magazada test edip aldım hep. Internetten iki kere monitor aldım birinde ölü pixel diğerinde titreme vardı iade ettim hala emektar VG248QE yi kullanıyorum bakalım kendisini emekli mi edeceğiz yoksa kullanmaya devam mı edeceğim buna Gigabyte karar verecek

Hayırlı olsun hocam şimdiden.

Ölü piksel yanlış bilmiyorsam neredeyse her zaman çıkıyor. Problem 2-3'ten fazla olmasında.

Aynı fiyata düzgün bir şey alabiliyorken neden böyle bir zahmete giresin ki? Ayrıca kontrol etmeleri, bir şeyi değiştirmez.

Tabii dogru neden 1 haftamı boşun boşuna 1 kargo ile beklemekle geçiriyim ki
Cok haklısın ama fiyat indirimi oldu ondan dolayı aldım bunun, fiyatı duşmeseydi MSI G241 alacaktım o da İtopya da vardı, ama umarım bu daha iyidir.

Vallahi yavaştan midem bulanmadı değil bu İtopya kolay kolay ucuza ürün satmaz bir bit yeniği vardır diyorum içimden. Geldiği gibi kutusunu açmadan iade mi etsem açıp denesem sıkıntı cıkarır mı İtopya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…