furki1 Femtopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar Gigabyte G24F-2 Monitör adlı monitörü almak istiyorum. Sizce güzel mi, alınabilir mi? Alınmazsa başka ne monitör önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2023
Arkadaşlar Gigabyte G24F-2 Monitör adlı monitörü almak istiyorum. Sizce güzel mi, alınabilir mi? Alınmazsa başka ne monitör önerirsiniz?
sedat87 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #2 MArkanın benzer modellerinden birini kullanıyorum çok memnunum ben. Gene olsa hiç düşünmeden gigabyte alırım. Benim model. Gigabyte M34WQ Monitör Gigabyte M34WQ Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
MArkanın benzer modellerinden birini kullanıyorum çok memnunum ben. Gene olsa hiç düşünmeden gigabyte alırım. Benim model. Gigabyte M34WQ Monitör Gigabyte M34WQ Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
furki1 Femtopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #3 sedat87 dedi: MArkanın benzer modellerinden birini kullanıyorum çok memnunum ben. Gene olsa hiç düşünmeden gigabyte alırım. Benim model. Gigabyte M34WQ Monitör Gigabyte M34WQ Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... senin model iyi olmasa zaten okadar para veriyon iyi olsun bir zahmet
sedat87 dedi: MArkanın benzer modellerinden birini kullanıyorum çok memnunum ben. Gene olsa hiç düşünmeden gigabyte alırım. Benim model. Gigabyte M34WQ Monitör Gigabyte M34WQ Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... senin model iyi olmasa zaten okadar para veriyon iyi olsun bir zahmet