Gigabyte G24F-2 monitör modelinde ghosting

ragapol

Decapat
Daha fazla  
Monitör
gigabyte g24f-2
Monitörüm elime ulaştığı gibi ghosting ve ölü piksel testlerini yaptım. Ölü piksel çıkmadı bilgisayarda ama ghosting olayını tam anlamıyorum fotoğraf bırakıyorum inceleyebilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör ayarlarından Gaming - Overdrive - Balance yap bide öyle dene. Ama sende ekstra ghosting var gibi çözülmezse geçmiş olsun.

Arkadaşıma dün bizde sipariş verdik Casper marka ghosting vardı bu şekilde bir de ışık suzmesi vardı VA panel. Hemen iade ettik sanada tavsiyem bu şekilde olur hocam.

Birinicisi UFO testi video ile yapılır ve paylaşılır.
Resmi referans alırsak ghosting bulunmuyor.
Aşağıda gösterdiğim gibi oluyor ghosting.
Hareketli nesne arkasında iz kalıyor.

Arkadaşıma dün bizde sipariş verdik Casper marka ghosting vardı bu şekilde bir de ışık suzmesi vardı VA panel. Hemen iade ettik sanada tavsiyem bu şekilde olur hocam.
Tavsiye için teşekkürler hocam

@Saint Lucia hocam üç farklı hızda video ekledim. Ayrıca attığım fotoğrafta ufonun arkasında kalan silüetleri yani benim ghosting zannettiğim şey ne oluyor tam olarak onun herhangi bir etkisi olur mu oyunlara vs.
teşekkürler şimdiden

Monitör ayarlarından Gaming - Overdrive - Balance yap bide öyle dene. Ama sende ekstra ghosting var gibi çözülmezse geçmiş olsun.
ayar bu şekilde zaten kontrol ettim hocam sağlık olsun teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Son düzenleme:

Erişim reddediliyor. Ya erişime aç ya da talebimi kabul et.

Hepsine baktım. Ghosting yok. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
Teşekkürler çok sağol. Son olarak rdr 2 ye girip test yaptım biraz garip bi dalgalanmayla karşılaştım onu da bırakıyorum, Ayrıca bu ufo’nun arkasında kalan izler tam olarak ne oluyor onun oyunlara bir etkisi olur mu cevaplayabilirsen çok sevinirim.

Dalgalanma gözüme çarpmadı açıkçası.
UFO'nun arkasında oluşan bir görüntü de görmüyorum. UFO sonucun temiz çünkü.
Tam olarak ne gördüğünü gösterebilirsen yorumlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…