erginn Hectopat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #1 G24F-2 modelini aldım. Bugün açıklamada overclockla 180 Hz yapıldığı yazıyordu ama ben baktığımda overclock falan yapmadım, 180Hz vardı ve şu an 180Hz kullanıyorum. Bu monitörün ömrünün kısalmasına veya başka bir soruna neden açar mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2023
G24F-2 modelini aldım. Bugün açıklamada overclockla 180 Hz yapıldığı yazıyordu ama ben baktığımda overclock falan yapmadım, 180Hz vardı ve şu an 180Hz kullanıyorum. Bu monitörün ömrünün kısalmasına veya başka bir soruna neden açar mı acaba?
Mhmd Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 835 Çözümler 9 2 Mayıs 2023 #2 Yok hocam sorun olmaz, zaten default olarak OC versiyon geliyor.
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 2 Mayıs 2023 #3 Sorun olmaz ancak overshoot yaratma ihtimalı var. Gözünüzü yoruyorsa geri alırsınız.
erginn Hectopat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #4 Mhmd dedi: Yok hocam sorun olmaz, zaten default olarak OC versiyon geliyor. Genişletmek için tıkla... olvidobc dedi: Sorun olmaz ancak overshoot yaratma ihtimalı var. Gözünüzü yoruyorsa geri alırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Mhmd dedi: Yok hocam sorun olmaz, zaten default olarak OC versiyon geliyor. Genişletmek için tıkla... olvidobc dedi: Sorun olmaz ancak overshoot yaratma ihtimalı var. Gözünüzü yoruyorsa geri alırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler