egecaptu Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #1 Size de ekran biraz sarımtırak geldi mi? Hangi renk ayarında kullanıyorsunuz?
Foreverthe Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 762 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #2 egecaptu dedi: Size de ekran biraz sarımtırak geldi mi? Hangi renk ayarında kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet öyle ben standart olarak otomatik gelen ayarları kullanıyorum. Sadece Hz 180 yaptım.
egecaptu dedi: Size de ekran biraz sarımtırak geldi mi? Hangi renk ayarında kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet öyle ben standart olarak otomatik gelen ayarları kullanıyorum. Sadece Hz 180 yaptım.
Gizemhanim Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 124 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Ağustos 2022 #3 egecaptu dedi: Size de ekran biraz sarımtırak geldi mi? Hangi renk ayarında kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben color temprature coolda kullanıyorum o sarılık gidiyor. Color temprature normalde guzel. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2022
egecaptu dedi: Size de ekran biraz sarımtırak geldi mi? Hangi renk ayarında kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben color temprature coolda kullanıyorum o sarılık gidiyor. Color temprature normalde guzel.
L Lubboc Centipat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #4 Gizemhanim dedi: Ben color temprature coolda kullanıyorum o sarılık gidiyor. Color temprature normalde guzel. Genişletmek için tıkla... color temprature cool nasıl yapılır daha önce duymadım yardımcı olabilir misiniz
Gizemhanim dedi: Ben color temprature coolda kullanıyorum o sarılık gidiyor. Color temprature normalde guzel. Genişletmek için tıkla... color temprature cool nasıl yapılır daha önce duymadım yardımcı olabilir misiniz