D devrim4141 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 151 19 Nisan 2024 #1 Evet farkındayım soru biraz saçma ama ilk defa bir bilgisayar topluyorum ve bu monitörü aldım. Kendim ekranın yanlarından biraz denedim ama sanırım jelatin yok, kullanan varsa olup olmadığını söyleyebilir mi?
Evet farkındayım soru biraz saçma ama ilk defa bir bilgisayar topluyorum ve bu monitörü aldım. Kendim ekranın yanlarından biraz denedim ama sanırım jelatin yok, kullanan varsa olup olmadığını söyleyebilir mi?
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 19 Nisan 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki kutu açılışı videosunda da yok gibi görünüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki kutu açılışı videosunda da yok gibi görünüyor.
Tavasapi Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.152 Makaleler 3 Çözümler 5 19 Nisan 2024 #3 Çoğu monitörde, ekran kartında, anakartta artık jelatinleme yapılmıyor. Tamamen tasarruf amaçlı