D Darkingfate Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 30 24 Aralık 2024 #1 Monitör Gigabyte G24F-2 Garantisi dün bitmiş monitörün. Yapabileceğim bir şey var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2024
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.804 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #2 Garantisi bittiyse yapılacak tek şey servise gönderip ücret ile yaptırmak. Eğer ücret fazla gelirse monitörü tekrar göndermelerini söylersiniz ve yenisini alırsınız. Tek çare bu.
Garantisi bittiyse yapılacak tek şey servise gönderip ücret ile yaptırmak. Eğer ücret fazla gelirse monitörü tekrar göndermelerini söylersiniz ve yenisini alırsınız. Tek çare bu.
Kaan Güneş00 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 550 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #3 Darkingfate dedi: Garantisi dün bitmiş monitörün. Yapabileceğim bir şey var mı? Eki Görüntüle 2380904 Genişletmek için tıkla... Nasıl bu hale geldi ? İnternette bazı videolarda saç kurutma makinesi gibi ısı veren şeyler tutunca gidiyordu ama ta ikide gördüğüm sadece.
Darkingfate dedi: Garantisi dün bitmiş monitörün. Yapabileceğim bir şey var mı? Eki Görüntüle 2380904 Genişletmek için tıkla... Nasıl bu hale geldi ? İnternette bazı videolarda saç kurutma makinesi gibi ısı veren şeyler tutunca gidiyordu ama ta ikide gördüğüm sadece.
D Darkingfate Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 30 24 Aralık 2024 #4 Kaan Güneş00 dedi: Nasıl bu hale geldi? İnternette bazı videolarda saç kurutma makinesi gibi ısı veren şeyler tutunca gidiyordu ama ta ikide gördü. Genişletmek için tıkla... 180 Hz'e dayanamıyor diyenler var onun haricinde ben bir mudahale yapmadım.
Kaan Güneş00 dedi: Nasıl bu hale geldi? İnternette bazı videolarda saç kurutma makinesi gibi ısı veren şeyler tutunca gidiyordu ama ta ikide gördü. Genişletmek için tıkla... 180 Hz'e dayanamıyor diyenler var onun haricinde ben bir mudahale yapmadım.
A addemm Picopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #5 Darkingfate dedi: 180 Hz'e dayanamıyor diyenler var onun haricinde ben bir mudahale yapmadım. Genişletmek için tıkla... aynısı banada oldu durduk yere en assagıda bir tane cıktı sende bunlar yavas yavas cogaldımı yoksa ben garantiye yollıyacam ama yinede soram
Darkingfate dedi: 180 Hz'e dayanamıyor diyenler var onun haricinde ben bir mudahale yapmadım. Genişletmek için tıkla... aynısı banada oldu durduk yere en assagıda bir tane cıktı sende bunlar yavas yavas cogaldımı yoksa ben garantiye yollıyacam ama yinede soram
D Darkingfate Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 30 23 Ocak 2025 #6 addemm dedi: Aynısı bana da oldu durduk yere en aşağıda bir tane cıktı sende bunlar yavas yavas cogaldımı yoksa ben garantiye yollıyacağım ama yine de soram. Genişletmek için tıkla... Garanti varsa yolla bence benim garanti bitti.
addemm dedi: Aynısı bana da oldu durduk yere en aşağıda bir tane cıktı sende bunlar yavas yavas cogaldımı yoksa ben garantiye yollıyacağım ama yine de soram. Genişletmek için tıkla... Garanti varsa yolla bence benim garanti bitti.
A addemm Picopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #7 Darkingfate dedi: Garanti varsa yolla bence benim garanti bitti. Genişletmek için tıkla... reis 6-7 ay gecmis kutu ve icindeki kopukleri olmadan gonderemesiniz diyor :d nerede saklıyam o kutuyu ne sacma iş
Darkingfate dedi: Garanti varsa yolla bence benim garanti bitti. Genişletmek için tıkla... reis 6-7 ay gecmis kutu ve icindeki kopukleri olmadan gonderemesiniz diyor :d nerede saklıyam o kutuyu ne sacma iş