Gigabyte G24F-2 veya alternatif monitör önerisi

jclps

Decapat
Daha fazla  
Monitör araştırırken İtopya'da sepette 1000 lira gibi uçuk indirimler olduğunu gördüm. Şu an stokta olanlar arasında 4500LIRAya alınabilecek en iyi monitör olarak linkini bıraktığımı buldum. Sizce 4500TL ile alınabilecek şu an daha iyi monitör var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sanmıyorum. Ben kuıllanıyorum bu monitörü, sorun olursa cevaplarım.

Sanmıyorum. Ben kuıllanıyorum bu monitörü, sorun olursa cevaplarım.

Monitörde kağıt üzerinde eksik olarak tek gördüğüm (6bit + FRC) ve 1ms MPRT olması sanırım. Senin gördüğün bir eksiği sıkıntısı oldu mu şimdiye kadar hocam?

Monitörde kağıt üzerinde eksik olarak tek gördüğüm (6bit + FRC) ve 1ms MPRT olması sanırım. Senin gördüğün bir eksiği sıkıntısı oldu mu şimdiye kadar hocam?
Performans anlamında olmadı ama hoparlörü de olsa fena olmazdı.

2 yıl 3 ay oldu garantisi devam ediyor ama itopya bakmadı 2 yıldan sonra bakmıytorlarmış beylikdüzünden şişliye götürmemi istediler paneli bpzuldu sanırı hiç bir hasarı düşmesi falan yok

2 yıl 3 ay oldu garantisi devam ediyor ama itopya bakmadı 2 yıldan sonra bakmıytorlarmış beylikdüzünden şişliye götürmemi istediler paneli bpzuldu sanırı hiç bir hasarı düşmesi falan yok
Mart 2023'te 3599TL'ye G24F-2satın almıştım ve yaklaşık 3 ay önce ekranın alt kısmında (görev çubuğu kısmında) çizgiler oluşmaya başladı. Ekstra monitörüm olmadığı için garantiye göndermemiştim ama çizgiler arttı, yükseldi ve görüntü kaybı olmaya başladığı için (ekranın çizgi çıkan kısmı pembeleşmeye başladı) garantiye gönderdim. Garanti değişim veya iade kararı çıkartmış ve monitörün garantisi 1 yıl 3 ay kaldı. Tekrar bu sorun meydana gelebileceği için korkuyorum ve başka modellere yönelmek istiyorum ama 3599TL'nin üzerine eklemem gerekiyor ve internette aynı sorunu yaşayan çok insan var. Sizce iade edip başka monitör modelleri mi baksam? Siz nasıl bir sorun yaşadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…